Tiistai aamuna oli vakiokäynti neuvolassa. Olisin toivonut, että hemoglobiini olisi tarkastettu, koska hengästyn tällä hetkellä todella helposti ja huomaan, että kahvia kuluu aikaisempaa enemmän...mutta mutta neuvolassa olikin sitten loppuneet testitikut, joten sitten ensi kerralla kuulemma katsotaan hemppa. Kotona sattuu onneksi vielä olemaan muutama rautatabu, joten taidanpa aloitta itsenäisesti pienen rautakuurin ja katsoa tehoaako se.

Sain mukaani myös äitiyslomapaperit (nyt jo ajattelin, koska koko raskaus tuntuu menevän niin hurjaa vauhtia), ja ajattelin että aloittaisin äippälomani jo 50 päivää aiemmin.

Sykkeet oli Pikkiksellä tällä kertaa 150 ja sf-mitta oli 22cm, joten käyrillä mennään tällä hetkellä. Painoa oli tullut edellisestä kerrasta pari kiloa lisää, mistä neuvolan täti nyt ei edes kyllä huomauttanut. Ei sinänsä ihme, sillä tälle mammalle on nyt maistuneet herkut ja varsinkin vaniljakermajäätelö ja mansikat!=)

Pikkiksestä on tullut paljon vahvempi kuluneen kuukauden aikana ja potkut selkeästi näkyy ulospäin. Kovasti ja edelleen usein massussa pidetään jumppatuokioita, joten ei tarvitse olla huolissaan Pikkiksen liikkeistä.

Seuraava kerta onkin sitten neuvolalääkäri 9.7. ja neuvolakäynti sen jälkeen 24.7. Siitä eteen päin käynnit jo tiheneekin.

Ja onnea vielä Jassulle ja Juhalle, jotka saivat tänään poika vauvan!!