Äiti on ollut laiskana Pikkiksen blogin päivityksissä. Johtunee osittain hirveästä sisustusvimmasta, sillä nyt meillä on tapetoitu sen lisäksi, että pensseli on viuhunut siellä sun täällä. Vieläkin olisi maalailtavaa, mutta katsotaan koska sitä sitten innostuu jatkamaan...=)

Olo on siis hyvä, jos ei isias vaivoja oteta huomioon. Pikkusen on alkanut närästämään, mutta sehän nyt kuuluu asiaan. Kävely on muuttunut mateluksi, ja super nopean Eveliinan perässä "lyllertäminen", kun neiti päättää lähteä yllättäin hiekkalaatikolta "karkuun" parkkikselle, on käynyt entistäkin hankalammaksi. Supistuksia tulee vähän väliä, siis niitä suht kivuttomia, mutta silloin tällöin tulee hieman jo kipeähköjäkin tapauksia.

Laitoin juuri Pikkikselle lakanat sänkyyn ja kaikki pienimmät vaatteet olen taas jälleen pessyt ja järkännyt kunnolla. Tuntuuu että tässä tulee vielä kiire, ennen Pikkiksen syntymää, kun pitäisi Eveliinan synttäreitä järjestää/leipoa sinne, kämppää pitäisi saada vielä laittaa, ja vaikka mitä muita pienempiä asioita hoitaa...=)  Sairaalakassin pakkaamisesta puhumattakaan, sekä Eveliinan  hoitokassin pakkaus mahdollisen yöreissun ajaksi...matkasänkykin pitäisi viedä jo autoon...

Tässä taas hieman tuoreempaa massukuvaa elokuun alkupuolelta.

Neuvolassa kävin nyt perjantaina rv 34+5. Kaikinpuolin näyttäisi Pikkiksen odotus menevän kuin oppikirjan mukaan. Kaikki oli hyvin ja painoa tulee taisaiseen tahtiin vajaat puoli kiloa viikossa, pissi ok, verenpaine ok, ei turvotusta, sykkeet oli 158 lukemissa. Pikkis on yksiössään niin päin kuin pitääkin ja liikkuu vilkkaasti edelleen. Sf-mitta oli 32, eli melko keskikäyrällä mennään. Huvikseni mittasin taas massun ympärysmitan ja sain lukemaksi 107cm navan kohdalta. Seuraava käynti on lääkärillä 8.9. tiistaina ja siitä sitten alkaa käynnit viikon välein.

Pitänee ottaa taas ihan tuoretta masukuvaa, koska onhan se jo tuosta elokuun alun kuvasta kasvanut!