Viime aikoina olen kovasti yrittänyt miettiä erilaisia nimiä...Vaihtoehtoja kyllä tulee muutamia, mutta vain muutama on "kolahtanut" kunnolla. Isin mielestä tulevalle Pikkikselle on olemassa vain yksi tai korkeintaan kaksi sopivaa nimeä, mutta äiti taas haluaisi jotakin hieman erilaista, ei kuitenkaan mitään liian erikoista. Blogialukevat varmaan jo melkein kaikki tietävätkin, että sisko sieltä näyttäisi olevan tulossa joten jos jollakin on ideoita tytön nimistä, niin olisi kiva kuulla ehdotuksia!=) jos vaikka niistä saisi jotakin inspiraatiota.

Pikkis on lähiaikoina kovasti möyrinyt ja änkenyt itseään äitin alamahaa tai lonkkaluita vasten, ja äiti on useaan otteeseen huomannut ettei Pikkis voimiensa suhteen ole mikään höyhensarjalainen, taita tulla tuohon painonnostaja siskoonsa. heh=) olen myös huomannut että Pikkiksen jalat tuntuvat yllättävän selvästi mahanahkojen läpi, ja ne on niin pikkuiset! Tänään laitoinkin jo Pikkikselle vaatteita vaatekaappiin järjestykseen pois Eveliinan vaatekaapista tilaa viemästä. Olipa siellä yksi 50cm bodykin, minkä Eveliina oli saanut jo sairaalassa Mallu-mummilta.=)

Selvittelin myös hoitokuluvakuutusasiaa... jos otamme Pikkikselle vakuutuksen ennen syntymää, pitää se tehdä viimeistään viikon sisällä, joten ensi viikolla sitten marssitaan vakuutusyhtiöön. Eveliinan alkuaikojen lääkäri reissuista viisastuneena menisin kyllä mielummin suoraan yksityiselle kuin jonotan ikuisuuden terkkariin.

Ensi viikolla on sitten neuvolalääkäri. Olo on muuten hyvä, paitsi issias kiusaa aina vaan, joten tuskin loppuukaan ennen syksyä. Toivottavasti kuitenkin pian sen jälkeen kun Pikkis syntyy, saisi taas liikkua ja tehdä juuri sen verran kuin haluaa ja jaksaa. Mittasinpa muuten huvikseni juuri ensimmäistä kertaa masunympäryksen mikä oli tasan 100cm!=) En tiedä onko paljon vai vähän kun ei ole mihin verrata, mutta ehkäpä Tiinalta löytyy vertailtavia mittoja yksöismahakautensa ajalta!=)

RV 26+5